Årsmötet och årets hundar

Då lägger vi ytterligare ett årsmöte till handlingarna. I år träffades vi den 25 januari på Scandic Hotell i Luleå för att gå genom årets dagordning. Ordförande Dorit Wiedenhöft ledde ett 30-tal deltagare genom mötet och lämnade över stafettpinnen till klubbens nya ordförande Dick Edin.Vid årsmötet utsågs tre vinnare av klubbens vandringspriser. Bästa unghund blev Flamefields Hector/ Mikael Kerttu, bästa öppenklasshund Myrhedens K-Millan/ Håkan Antman och bästa segrarklasshund Av Rabbelugn Ozi/ Rolf Sandström. Avgående ordförande tackades av med en av klubbens glasskålar i vanlig ordning.

Efter mötet fick vi värdefull kunskap av Marie Fredriksson som arbetar som hundsjukgymnast på Djurkliniken i Öjebyn. Hon föreläste om träning, rehab och annat vi kan göra för att hålla hunden i bästa möjliga trim inför jakt- och tävling. Ett uppskattat inslag där många fick svar på frågor de hade om deras hundars hälsa.

Till den avslutande middagen stannade 22 personer för trevlig gemenskap och vi hoppas att vi träffar alla under årets kommande aktiviteter.

Årsmöte och vandringspriser

Välkommen till SNFk:s årsmöte på Scandic hotel i Luleå den 25 januari kl 16.00.
Efter årsmötet dukas det upp en god buffé. Anmäl dig till middagen genom att betala in 135 kronor/person till SNFK:s bankgiro 485-6845 senast den 15/1. Glöm inte att ange ditt namn!

Motioner till styrelsen mailas till sekreteraren Agnetha Boman Andersson på agnetha.boman@pite.com. Senast den 10/1.

Vandringspriser
Vill du tävla om SNFK:s vandringspriser? Maila hundens bästa meriter under året till Thomas Bergstedt på totte007@passagen.se senast den 15/1.
Regler för vandringspriser

Bilder till årsboken mailas till Göte Jönsson på gote.jonsson@telia.com senast 10/1.