Kallelse till årsmöte 16 januari 2016

Kallelse till årsmöte!
Den 16 januari, kl 13.30 2016 är det dags för SNFK:s årsmöte.
Plats: Piteå Havsbad.
Klubben bjuder på fika.
Motioner skall vara sekreteraren tillhanda senast 1 januari. Dessa skickas till agnetha.boman@pite.com. Slut upp och gör er röst hörd! Tillsammans ser vi till att göra allt vi kan för att få ett fantastiskt 2016.

Efter årsmötet kl 15.30 Inbjuder Södra Norrbottens Fågelhundklubb till föreläsning i ”Frågan om fjälljakten”. Gästföreläsare är Mikael Fossum som är en av de som tagit fram ett förslag till förändring av fjälljakten. Han besitter en djup kunskap i ämnet. En glödande fråga som engagerat många och många är det nog som tänker hur vi ska komma vidare med denna fråga. Kom till en trevlig eftermiddag , lyssna och ställ frågor.  Föreläsningen är gratis för medlemmar i SNFK och kostar 100:- för övriga i mån av plats. Moderator för dagen  är Rolf Sandström.

Efter föreläsningen, ca 19.00, dukas det upp en buffé med: Kött, potatisgratäng, snittar, sallad bröd, loka/lättöl och dessert. Den kostar 250:-/pers och anmälan görs till agnetha.boman@gmail.com. Vore kul om vi blir många!
För de som behöver logi kostar det 695:- för enkelrum och 795:- för tvåbäddsrum. Då ingår frukost, entré till äventyrsbad, bastu och bubbelpooler.Uppge om ni har hund med.

Varmt välkomna!

Bilder till årsboken 2016

OBS!
SNFK:s årsboksredaktör är Roger Larsson. Bilder som ni vill ha in i årsboken mailas till roger.larsson@djurmagazinet.se   med uppgift om premier, utmärkelser och ägare etc.
Manusstopp 2016.01.15