Kallelse till årsmöte för Södra Norrbottens Fågelhundsklubb 26 januari

Årsmötet

Lördag 26 januari
Tid: 15.00
Plats:
Scandic Hotell
Banvägen 3
97346 Luleå

Föreläsningar i anslutning till årsmötet

SNFK har för inspiration och information bjudit in två spännande föreläsare som ni inte vill missa. Möjlighet kommer finnas till reflektioner och frågestund efter varje föreläsare.

Niklas Sundberg, bördig från Norrbotten med sin kennel Norrlandsguidens berättar klockan 17.00 om sin framgångsrika karriär och hans filosofi om jakt med brittiska stående fågelhundar.

Stellan Johansson kommer som representant från FA, Fågelhundarnas Arbetsutskott att klockan 18.00 prata om hur de arbetar och vad som är på gång i jaktprovsvärlden. Om ni har frågor ni vill ställa till Stellan, vänligen maila frågorna till gabbe09@outlook.com så hinner han förbereda svar.

Middag

Klockan 19.30 äter vi en gemensam middag i Hotell Scandics Restaurang. Pris per person 295 kr. Sista anmälningsdag 12/1 för middag, maila ak.segerlund@tele2.se. Meddela eventuella allergier. Du får en bekräftelse på att din anmälan till middagen är mottagen.

Motioner till årsmötet

Kom med förslag på hur SNFK ska kunna erbjuda en ännu bättre verksamhet under kommande år och i framtiden.

Motioner till årsmötet ska vara sekreteraren tillhanda senast 12/1. Maila till ak.segerlund@tele2.se. Du får en bekräftelse på att din motion är mottagen.

Vandringspriser

Vill du vara med och tävla om SNFKs vandringspriser, ”Årets Hundar”?

Klubben delar ut pris till bästa hund i UKL, ÖKL och SKL. Räkna ihop din jaktkamrats främsta meriter under året och skicka in för att vara med och tävla. Statuterna för vandringsprisen finns här >>

Maila till ak.segerlund@tele2.se senast 12/1 för att vara med och tävla. Du får en bekräftelse på att din anmälan är mottagen.