Fjällprov 14-15 mars – sista anmälan 6 mars

när

Sista anmälningsdag är 6 mars för Fjällprovet 14-15 mars i Arjeplogsfjällen.

Provledare: Åsa Nilsson 0706301852
Kommissarie: Margareta Lundbäck 0705176167 e-post: snfkjaktprov@gmail.com

Domare: Roger Larsson, Robert Olausson och Rolf Sandström.
Program:
Lördag: ukl/ökl och Skl
Söndag: ukl/ökl
Avgift: 450 SEK/start och dag.
Utlandsbetalning: 450+50 SEK= 500 SEK
Insättes på SNFK’s Bg 485-6845
Använd följande vid utlandsbetalning: IBAN: SE4080000826440531769016 SWIFT: SWEDSESS

Blanketter:
Använd den nya anmälningsblanketten som finns på FA:s hemsida. OBS! För utlandsregistrerad hund bifogas kopia av stamtavla med anmälan. En anmälningsblankett per start och dag. Fyll i anmälan tydligt och fullständigt! Anmälan skickas endast via mail och till kommissarien.

Prisutdelning/middag
Lördag: Prisutdelning sker i samband med kvällens middag. Middagen blir på Jäkkviks fjällcenter (slalombacken).
Anmälan till middagen senast fredag 6/3.

Förläggning/Sekreteriat: Ej bestämt. Se vidare på SNFKs fb/hemsidan

Boendealternativ:
Vuoggatjålme stugby 0961-10715
Jäckviks fjällcenter 0961-21140
Kyrkans fjällgård Jäckvik 073-5210369

Ev. Begränsningar: Max två partier/dag, FA Jp-regel 1-8 tillämpas

Skotertransport: Kan komma att tillämpas för ev transport ut i markerna. En kostnad på 100:-/pers tillkommer då. Ta med varma kläder!!!

Övrigt: Pm och bekräftelse på start anslås på Snfk hemsida och FB. Skadad hund eller hund som löper ska visas upp för provledningen eller intygas med veterinärintyg för att återbetalning ska ske. Återbetalning sker enligt FA’s jaktprovsregler §6. Anspråk på återbetalning av startavgift skall göras senast 1 vecka efter att provet har ägt rum. Skälet till återbetalning skall anges samt namn och komplett bank kontonummer för återbetalning. FA’s jaktprovsregler finns på FA’s Hemsida under ladda hem

Sista anmälningsdag: 2020-03-06 då skall anmälan och avgift vara kommissarien tillhanda.
Varmt välkomna, önskar provledningen.

SNFKs nya ordförande

Hej!
För er som inte redan känner mig kan jag berätta att….Åsa Nilsson ordförande

Jag heter Åsa Nilsson och bor i Kalix. 1976 kom den första Brittiska stående fågelhunden till vårt hem i form av en Gordon setter och det var början på
ett livslångt intresse för hundar och naturupplevelser.

Utifrån det förstår ni att jag varit med rätt länge och det har hunnit bli en hel del hundar genom åren: Engelska settrar, Irländska settrar och ett antal korthåriga vorstrar. För närvarande har vi två Engelska och en Irländsk setter hemma hos oss. Till våren kanske det kommer en tillökning i hundstallet då jag ska sluta jobba och kommer att ha mycket mer fritid.

Jag är själv ingen jägare men gillar att vara ute på fjället och följer med både på jakt och jaktprov så ofta jag får tillfälle med övriga familjemedlemmar. De två senaste åren har jag varit provledare på våra egna jaktprov i Arjeplogsfjällen och det kommer jag att vara även i vår. Vi kör igång med första provet 14-15 mars.

Jaktproven är ett väldigt bra tillfälle att få träffa klubbens medlemmar, förutom att få följa alla duktiga hundar vi har i klubben, men även träffa likasinnade från andra klubbar och därtill en massa engagerade domare. Jag hoppas vi får träffas på proven i vår och har ni inte era hundar redo då så kanske det blir till hösten eller vid ett senare tillfälle!  

/Åsa