SNFKs temadag

Träff 1
SNFKs temadag
Uppladdning inför höstjakten med den brittiska stående fågelhunden.

Det blev en mycket trevlig eftermiddag med våra medlemmar och en och annan utsocknes på Ebbenjarka. En mycket fin och mysig plats att träffas på. Träffen började med att vi såg en bit in på en jaktfilm. Rolf  Sandström informerade om jaktprov och visade olika filmklipp och berättade om dem. Det fanns möjlighet att ställa frågor under tiden och det avslutades med frågestund. Gott fika intogs i den mysiga kåtan på Ebbenjarka!. Vi hoppas på att de medlemmar som slöt upp fick en givande dag,.I bästa fall blir detta ett återkommande evenemang.
Träff 3 s
I en mysig miljö smakar kaffet alltid extra gott.
Träff 2 s

Träff 5 s
En perfekt dag för medlemmarna att träffas på .
TRÄFF 3
Ett stort Tack till Rolf Sandström som kom och föreläste.
nicci
Yngsta medlemmen i SNFK, Nicci 11 veckor!