// UTSTÄLLNING


Inofficiell hundutställning i Luleå
Söndag den 22 juni -03 genomförde vi en inofficiell hundutställning i Luleå. Dagen bjöd på ett riktigt sommarväder. Vi höll till på Sundsgården i en vacker miljö med bra skugga under tallarna. Det serverades kolgrillade hamburgare och kaffe med hembakat bröd. Det kom 39 hundar av olika raser. Den minsta var en Dansk-Svensk Gårdshund och den största var en Berner Sennen

Hundarna deltog i tre klasser:Valp1 - 4-6 månader, valp2 7-12 månader samt vuxna hundar från 1år och uppåt. Domare för dagen var Gunnel Åström-Hermansson som gjorde ett väl godkänt arbete med att bedöma hundarna. När alla hundar hade fått sin kritik så började jobbet med att ta ut de fem från varje grupp som skulle tävla i sin final.

Det var ett tufft jobb att välja ut dem av alla vackra hundar. Till slut hade Gunnel bestämt sig och ...
till dagens bästa Valp1:a utsågs cocker spanieln Puttifar Don´t Break My Heart (Robin) äg. Ewa Wikermo-Rajala, Luleå
Dagens bästa Valp2 utsåg Gunnel Faraohunden Antefas Pepika äg. Linnea Norgren, Luleå och till slut dagens Bästa vuxna hund Stor Pudel Midnight Joy Anny Time At All äg: Gunilla Åström, Rosvik.

Den inofficiella utställningen är en bra social träning för hundarna samt en bra träning inför kommande officiella utställningar. Vi önskar alla hundar med förare lycka till i sommar.
 
 BIS-vinnare vuxen klass
Farao hund 
 En fin representat av den engelska settern
Störst 
Dagens minsta hund
Blivande stjärna
Susanne och Ida
Engelsk Cocker Spaniel



» Tillbaka