SNFKs Instruktörer

Utbildade instruktörer i SNFK.

Maggan
Margareta Nilsson heter jag och bor för närvarande i Piteå. Jag är uppvuxen och har alltid levt med hund. 2005 skaffade jag min första jakthund, en strävhårig vorsteh. Det var en hund som utmanade och utvecklande mina kunskaper gällande hunddressyr. Nu har jag två engelska settrar i min ägo. Jag är utbildad instruktör sedan 2013.

uffe
Ulf Öhlund
heter jag och bor i Finnliden. Tillsammans med min sambo Kicki är vi uppfödare av Engelsk Setter och Engelsk Springer Spaniel. Förutom våra 5 hundar (3 settrar, 2 springer) har vi tre barn, fyra barnbarn och två katter. Utbildade mig för sju år sedan till instruktör via Hundskolan Vision. Fritiden ägnas så klart till hundarna och många turer till fjället där vi har vår husvagn blir det 🙂
Elin
Jag heter Elin Backlund. Bor i Böle tillsammans med min man Johan, sönerna Linus och Arvid. Vi har två hundar, en pointer och en gordon setter.Jag har haft hund i hela mitt liv. Fågelhundar började jag med för tio år sedan. 2009 utbildade jag mig till instruktör.Fritiden spenderas mestadels i fjällvärlden där jag är född och uppvuxen.

Magnus K

Magnus Könberg heter jag, bor i Arvidsjaur tillsammans med sambo och våran son. Min första stående fågelhund skaffade jag 1994. Förnärvarande har vi 4 stycken Irländska settrar i huset, vi har även haft Engelsk Setter och Stävhårig Vorsteh. Vi driver en liten kennel som föder upp Irländare och Strävhårig Vorsteh. Det mesta kretsar kring hundar och jakt över stående fågelhundar för mig. Mest jagar jag i skogen men även på fjället. 2006 utbildade jag mig som instruktör genom hundskolan vision . Har också varit hjälpinstruktör åt Hundskolan Vision på fjällträningar och dressyrkurser i många år. Jag gillar att hjälpa andra och se hur hundar och förare utvecklas.