Årsmötet och årets hundar

Då lägger vi ytterligare ett årsmöte till handlingarna. I år träffades vi den 25 januari på Scandic Hotell i Luleå för att gå genom årets dagordning. Ordförande Dorit Wiedenhöft ledde ett 30-tal deltagare genom mötet och lämnade över stafettpinnen till klubbens nya ordförande Dick Edin.



Vid årsmötet utsågs tre vinnare av klubbens vandringspriser. Bästa unghund blev Flamefields Hector/ Mikael Kerttu, bästa öppenklasshund Myrhedens K-Millan/ Håkan Antman och bästa segrarklasshund Av Rabbelugn Ozi/ Rolf Sandström. Avgående ordförande tackades av med en av klubbens glasskålar i vanlig ordning.

Efter mötet fick vi värdefull kunskap av Marie Fredriksson som arbetar som hundsjukgymnast på Djurkliniken i Öjebyn. Hon föreläste om träning, rehab och annat vi kan göra för att hålla hunden i bästa möjliga trim inför jakt- och tävling. Ett uppskattat inslag där många fick svar på frågor de hade om deras hundars hälsa.

Till den avslutande middagen stannade 22 personer för trevlig gemenskap och vi hoppas att vi träffar alla under årets kommande aktiviteter.