Stort tack

Tack från provledningen i Tjärnberg!

För oss i provledningen återstår bara lite sammanställningar av resultat och ekonomi, Del 1 av 3 deltävlingar i MUSH Open är avklarad. I ukl har vi 4 hundar på lika poäng ,EST Skedoms Mira äg. Linda Ekström , ESH Högfjällhundens Qurre äg. Tommy Hagerlund ,ESH Högfjällhundens Qorven äg. Dick Edin och PT Forsrännarens Honey Rider äg. Irene Lundmark ,dom har alla 3 poäng tack vare sina ettor i ukl . I ökl har J-O Daniels på sig ledartröjan med IRST Norrlandsguidens Peak a Doll dom har fått ihop fyra poäng tack vare sina 2*2 ökl .Eftersom vi inte hade någon skl så får vi vänta till i oktober för att vaska fram en ledare i den klassen.

Vi är glada över det stora intresset för MUSH Open, ska bli spännande att se vem som slutligen står överst på pallen ,sista tävlingen går våren 2014.

Vi från provledningen vill tacka för oss och hoppas att ni tävlande hade en trevlig helg i Tjärnberg. Tack domare Stefan Keisu, Robert Olausson och Micke Björk en helgjuten insats från er, en vacker tanke skänker vi även till JO Daniels för datasupporten och Stefan K för hjälpen runt det administrativa. Och vilken tur att vi har skönskrivande Agneta Boman till hjälp när diplomen ska skrivas.

Provledare Roger Larsson och min ”sidekick ” LG Nilsson