Temadag om jakten

wbästaappo
Foto: Magnus Dahlgren

Uppladdning inför höstjakten med den brittiska stående fågelhunden.

SNFK anordnar en inspirationsdag för jakt med den brittiska stående fågelhunden.Kom och träffa likasinnade, erfaren som novis, gammal som ung.Vi startar upp med filmklipp som får oss att längta ännu mer till höstjakten. Till fina fågelsituationer och spännande äventyr tillsammans med våran jaktkamrat.

Föreläsare för dagen är Rolf Sandström. Du kommer även att få träffa fler jaktprovsdomare som ger dig tips och råd. Hur bedöms våra hundar på jaktprov? Hur viktigt är lydnaden på våra jakthundar? Du har möjlighet att ställa frågor och dela med dig av dina egna erfarenheter. Vi hoppas på en supertrevlig dag tillsammans med Er medlemmar.

Plats: Ebbenjarka, Luleå, vägbeskrivning www.hitta.se www.ebbenjarka.se
24 Maj  kl 14.00
Temadagen är kostnadsfri men antalet platser är begränsade därför går SNFKs medlemmar i första hand. Men i mån av plats så kan även övriga lokalklubbars medlemmar anmäla sig Skriv i anmälan vilken lokalklubb ni tillhör.

Anmäl er senast 18 maj till : tomas.back@hotmail.com

Vi bjuder på fika
Varmt Välkomna!