Dressyrkurs 2016

Lagbild
Under den gångna helgen anordnade SNFK kurs i lydnadsdressyr, förberedande inför praktisk jakt och jaktprov.

14 tappra ekipage delades in i mindre grupper och drillades i grundträning som linförighet, inkallning, stopp och stadga där man kunde se stora framsteg redan under lördagen. Under söndagen fortsatte träningen med högre kravnivå och vi gick även igenom lydnadsapporteringens grunder.

Som avslutning på söndagen erbjöds de som önskade, ett kort pass ringträning med Kristina Dahlberg som gav lite tips att tänka på när vi ska ställa ut våra juveler.

Vi instruktörer tackar för förtroendet att få dela en fantastisk helg tillsammans med några av klubbens medlemmar. Förutom kanon väder bjöds det på trevlig gemenskap och en och annan rolig historia från verkligheten. Vi hoppas att den fortsatta träningen ger resultat och att vi ses framöver, kanske på något jaktprov eller varför inte nu till helgen i utställningsringen!

/Helena, Magnus, Margareta & Ulf
Bild 7

Bild 1

Bild 2
Helena Liden instruerar deltagarna.
Bild 3
Öva, öva ,pröva.
Bild 4
Magnus Könberg ger tips och råd.
Bild 5
Lunch i tältkåtan
Lunch i kåtan.
Lunch