PM för SNFK:s fjällprov i Arjeplogsfjällen 14-15 april

PM för SNFK:s fjällprov i Arjeplogsfjällen 14-15 april 2018

Nu finns även startlistor, se länk nedan.

Samling och upprop

Upprop båda dagarna kl 08.00 vid stora parkeringen i Polcirkeln. Ta av från stora vägen ner mot Terjes Allservice sedan direkt höger. Startlistor kommer att publiceras på SNFK:s hemsida och även finnas tillgängliga vid stora parkeringen på morgonen vid uppropet.

Om ni måste stryka er hund, meddela det snarast till provledningen. Den som för fler än en hund ansvarar själv för att ordna handler.

Skotertransport kan förekomma, så ta med varma kläder. Vid skotertransport ut i marken kommer vi att ta ut en avgift på 100 kr per person som åker med. Betalning via swish 1236011449, skriv hundens namn och provdatum. De som kommer att bli aktuella att transporteras ut i terrängen kommer att få meddelande vid upprop på morgonen.

Domare

Ökl/Ukl Ronny Andersson, Jan-Olov Daniels och Mikael Kangosjärvi

Övriga upplysningar

Jägarmiddag med prisutdelning kommer att hållas lördag i restaurangen på Jäckviks Fjällcenter kl. 19.30. Anmälan till middagen är bindande och meddelas till provledningen senast tisdag den 10 april.

Hundar får inte lämnas i bil under dagen. Hundar får inte förfölja ren. Om hunden avslutas tidigare ska hunden hållas kopplad vidare. Medtag statligt jaktkort. Skadad hund eller hund som löper ska visas upp för provledningen eller intygas med veterinärintyg för att återbetalning ska ske.

Ev. återbetalning sker enligt FA’s jaktprovsregler §6.

Varmt välkomna!

Åsa Nilsson 070-630 18 52
Margareta Lundbäck 070-517 61 67

Annons, PM och startlistor att ladda ner som pdf >>