Fysioterapeut Madelene Jonsson, föreläser på årsmötet 18 januari

Madelene JonssonVi har fått en ny föreläsare till årsmötet på lördag den 18 januari kl. 15:00 i Luleå. Madelene Jonsson från Kiruna. Hon kommer föreläsa om Jakthundens fysiska förberedelser inför jakt och tävling.
Madelene är legitimerad fysioterapeut med kandidatexamen och vidareutbildning på rehabilitering av häst och hund. Hon arbetar deltid med sitt företag Fysiorehab Häst och Hund och har ett nära samarbete med Kiruna veterinärpraktik där hon tar emot fortsatta rehabiliteringsärenden från djurklinikerna i länet. Utöver detta arbetar hon även förebyggande/friskvårdande med häst och hund.

Just nu bedriver Madelene fördjupande deltidsstudier via SLU (Sveriges lantbruksuniversitet) inom sportmedicin och rehabilitering för hund och häst där hund-delen är avklarad 2019.
På fritiden är hon med sina tre engelska settrar med jakt och träningar samt att de är med i övriga friluftslivet i Kiruna.