SNFKs nya ordförande

Hej!
För er som inte redan känner mig kan jag berätta att….Åsa Nilsson ordförande

Jag heter Åsa Nilsson och bor i Kalix. 1976 kom den första Brittiska stående fågelhunden till vårt hem i form av en Gordon setter och det var början på
ett livslångt intresse för hundar och naturupplevelser.

Utifrån det förstår ni att jag varit med rätt länge och det har hunnit bli en hel del hundar genom åren: Engelska settrar, Irländska settrar och ett antal korthåriga vorstrar. För närvarande har vi två Engelska och en Irländsk setter hemma hos oss. Till våren kanske det kommer en tillökning i hundstallet då jag ska sluta jobba och kommer att ha mycket mer fritid.

Jag är själv ingen jägare men gillar att vara ute på fjället och följer med både på jakt och jaktprov så ofta jag får tillfälle med övriga familjemedlemmar. De två senaste åren har jag varit provledare på våra egna jaktprov i Arjeplogsfjällen och det kommer jag att vara även i vår. Vi kör igång med första provet 14-15 mars.

Jaktproven är ett väldigt bra tillfälle att få träffa klubbens medlemmar, förutom att få följa alla duktiga hundar vi har i klubben, men även träffa likasinnade från andra klubbar och därtill en massa engagerade domare. Jag hoppas vi får träffas på proven i vår och har ni inte era hundar redo då så kanske det blir till hösten eller vid ett senare tillfälle!  

/Åsa